1. Wonen

Op gebied van wonen hebben wij een 9-tal kleinschalige woonvoorzieningen en 3 projecten ambulant wonen. Meer informatie hierover kunt u vinden onder:

2. Dagbesteding

Voor dagbesteding kunt u meer informatie vinden onder: DAC Westenrijck

3. Recreatieve faciliteiten

Wij hebben de beschikking over een sportschuur, waar verschillende fitness toestellen staan, zoals spinningbikes, loopband, crosstrainer en een krachthonk.

Op ons terrein zijn ook meerdere dieren aanwezig. Zo zijn er alpaca’s, kippen, konijnen, paarden, varkens, geiten en lopen er 4 vaste poezen rond over het terrein. De verzorging hiervan wordt voor het grootste gedeelte gedaan door de groenvoorziening van Woonboerderij Westenrijck.

Tevens is er een grote speelweide aanwezig waar de bewoners zich ruimschoots uit kunnen leven. De speelweide is voorzien van een trampoline, zandbak, vogelnest (soort schommel), voetbalveld icm basketbalveld, jeu de boules baan, clownskorfbal en een heerlijk picknickhoekje. In de zomer doen wij het zwembad open en dan kan er heerlijk in een zwembad, van circa 1.45 m diep afgekoeld worden en is het koud dan kan het verwarmd worden tot wel 27 graden.

Ook beschikken wij over een recreatieruimte (gelegen op het industrieterrein Harregat), alwaar
clienten kunnen genieten van de aller nieuwste films in onze eigen bioscoop of lekker actief bezig
kunnen zijn op onze snookertafel, tafeltennistafel of dartborden.