Aanvragen

de volgende stap

U voelt zich aangesproken door de opzet van Woonboerderij Westenrijck en wilt meer weten over de mogelijkheden die wij uw zoon/dochter of familielid kunnen bieden.
Op dit moment bestaat er een wachtlijst voor wat betreft het wonen in een van onze twee woonvoorzieningen. Uiteraard kunt u uw pupil vrijblijvend op de wachtlijst laten plaatsen. Indien u dit wenst, dan volgen de volgende stappen:

Stap 1:

U vult het Aanmeldingsformulier in.
Als u dit formulier verstuurt heeft nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stap 2:

U wilt een afspraak voor een eerste kennismaking?
In een persoonlijk gesprek kunnen we met elkaar van gedachten wisselen over de mogelijkheden van uw zoon/dochter of familielid en kunnen wij u meer vertellen over onze werkwijze. Graag zouden we ook kennis maken met de kandidaat-bewoner.
Neemt u gerust contact met ons op.

Stap 3:

U wilt na onze kennismaking uw pupil nog steeds op de wachtlijst laten plaatsen? Dan vult u een door ons aan u toegezonden intake-formulier in en stuurt deze aan ons terug, waarna wij uw pupil op de wachtlijst plaatsen.

Stap 4:

Er komt een plaats voor uw pupil vrij. Wij nodigen u en uw pupil dan uit voor een kennismakingsochtend cq – middag op de lokatie, waar uw pupil geplaatst kan worden.
Na afloop maakt u ons duidelijk of u een overeenkomst met ons wilt aangaan. De indicatieaanvraag is geregeld of moet geregeld gaan worden en de overeenkomst met Woonboerderij Westenrijck kan worden afgesloten. In deze overeenkomst zijn alle rechten en plichten van de zorgondernemers, cliënten en ouders/vertegenwoordigers vastgelegd.
Deze overeenkomst geldt voor een periode van vijf jaar.

Mocht blijken dat een cliënt zich absoluut niet thuis voelt binnen de groep, dan zullen de zorgondernemers er alles aan doen om aan deze bewoner een alternatief te bieden.